Sluit venster

Winkelmandje

0 Item(s) € 0,00

Webshop keurmerk 0299-479815
  • Zoekt u misschien:
  • Een ogenblik geduld alstublieft.

RetournerenU heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product, en de tijd om zich op zijn heroepingsrecht te beroepen en dit kenbaar te maken. U heeft wederom 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk retour te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.  Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier voor herroeping.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer  in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt zelf het product op te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of dat de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.

De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De treugbetaling is kosteloos voor de consument.