Burkely 5501.60.74 Tassen Direct leverbaar uit de webshop van www.pontman.nl/
  • Burkely 5501.60.74 Tassen Direct leverbaar uit de webshop van www.pontman.nl/

Burkely 5501.60.74 GROEN

159,95
Kies een maatn.v.t
Kenmerken:
  • Merk:Burkely
  • Bestelcode: 10792
  • Leveranciercode: 5501.60.74
  • Kleur: Groen
  • Materiaal: Leder
Beschrijving:

Groen leren handbag van Burkely met zowel 2 hengsels als een verstelbare schouderriem. De zijkanten van de tas is van groen suède. De tas is voorzien van een voorvakje met champagnekleurig gespbeslag. De tas bestaat uit 3 compartimenten, waarvan 2 met bronskleurige rits. De middelste sluit met een magneetslotje. Eén ritscompartiment is voorzien van 2 losse vakjes en één ritscompartiment is voorzien van een ruim ritsvak. Aan de achterzijde van artikel 5501.60.74 zit nog een ritsvak. De maat is 38 x 13x 27 cm.

  • Gratis verzenden vanaf € 60 in Nederland
  • Levering binnen 1-2 werkdagen
  • Niet goed, snel geld terug!
  • Levering door PostNL
Zichttermijn en retournering

U heeft een bedenkperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem ter herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. 

Betalen

Alle prijzen zijn inclusief btw en inclusief verzendkosten (vanaf € 60,-). Dit geldt alleen voor verzendingen binnen Nederland.

U kunt bij ons op de volgende wijze betalen:

1.   iDEAL, veilig betalen met uw bankpas;
2    Visa, Maestro,Mastercard, Sofort Banking, Giro Pay en Bancontact
3    Achteraf betalen/Rembours u betaalt aan de vervoerder
4.   Vooruitbetalen, zodra uw betaling ontvangen is versturen wij uw bestelling;

 

Bezorgkosten

Voor verzendingen binnen Nederland brengen wij geen bezorgkosten in rekening vanaf € 60,-
Bij verzending onder de € 60,- berekenen wij € 4,95 bezorgkosten.
Voor een bestelling naar Belgie, Luxemburg en Duitsland brengen wij €10,00 in rekening. Voor al de andere kanden binnen Europa (o.a  Denemarken, Frankrijk, Italie, Oostenrijk en Spanje) brengen wij € 20,00 bezorgkosten in rekening.